Βραδυνες κουβεντουλες

Tα νεα της Πολις Θεσσαλονικης's Fan Box

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Συγνώμη !

Τυχαια βρήκα ενα κείμενο .Σκέψεις που εκανα και τις έγραψε κάποιος άλλος .Διαβάστετο αξίζει.
 ▬▬●▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬●▬▬●▬
Οφείλω μια συγνώμη στο Θεό για όσα μου χάρισε και δεν τα χάρηκα. Για εκείνα που μου έδωσε και δεν τα πήρα. Μα κι γι αυτά που μου ζήτησε και δεν του έδωσα. Πάνω από όλα θέλω να κλάψω στην αγκαλιά Του, για όλες εκείνες τις μέρες που δεν έζησα και απλά επιβίωσα.
Να πω συγνώμη για όσα σε αγαπώ δεν είπα, σε αγκαλιές που δεν έδωσα, σε πόρτες που έκλεισα, σε τηλέφωνα που δεν σήκωσα, σε μάτια που δεν αντίκρισα, σε φιλιά που δεν σαρκώθηκαν και σε προσευχές που δεν ειπώθηκαν…
Τέλος να πω, ότι εάν βρήκες έναν άνθρωπο να σε νιώσει, να σε καταλάβει, να σε αγαπήσει, κράτα τον, κι ας είναι στην άλλη άκρη της γης. Φτάνει που τον βρήκες…. Δεν θα σου τύχει πολλές φορές την ζωή. Και να θυμάσαι, οτι στα δώρα λες ευχαριστώ κι ας μην τα ξετυλίξεις ποτέ..


π.λίβυος 

▬▬●▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬●▬▬●▬
Xρόνια πολλά Καλή χρονιά .

5 σχόλια:

Kostas είπε...

Μας ξεχασες! τι κάνεις;

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Αχ Κώστα μου δεν σε ξέχασα ποτέ .Δεν ήξερα πως να σε βρω. Τώρα είδα το σχόλιο σου .Μπήκα στο μπλογκ του Γιάννη να αφήσω τα συλληπητηρια μου για τον Σταυρό Χριστοδουλάκη που μας άφησε ξαφνικά μόνους .

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Κι εγώ από του Γιάννη έρχομαι.
Είδα την συνάντηση των μπλόγκερς στη Θεσσαλονίκη και συγκινήθηκα.
Κρίμα που έχουν κλείσει τόσα μπλογκς.
Λυπάμαι για τον φίλο του το Σταύρο.
Ελπίζω να μη χαθείς παλι.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Χρόνια πολλά Ρένα .Σε είχα γνωρίσει αν δεν κάνω λάθος σε συνάντηση με την Αχτίδα Γεωργία Μάνεση την ζωγράφο.Καλες γιορτές .

Simon Durochefort είπε...

γεια σε όλους
Σας προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία προσφοράς δανείου χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Μαζί μας, πάρτε ένα δάνειο χρημάτων σε λίγες ώρες για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, να επενδύσετε στα έργα σας ή να πληρώσετε για ένα σπίτι και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, viber ή whatsapp.

E-mail: simondurochefort@gmail.com
Whatsapp ή Viber: +33752366330

Χαιρετισμοί.